Czekolada z orzechami
Opis
Belgijska czekolada dekorowana orzechami
Kultowe połączenie orzechów i belgijskiej czekolady.
Wybierz swój ulubiony rodzaj czekolady:
- biała
- mleczna
- deserowa
W naszej manufakturze używamy wysokiej jakości, belgijską czekoladę firmy Callebaut, którą na miejscu temperujemy, wlewamy do form i dekorujemy.
Informacje:
- Czekolada zapakowana w folię.
- Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
- Czekolady są dekorowane ręcznie i ich wygląd może nieco odbiegać od tych na zdjęciu.
- Waga: 100g.
Czekolada biała
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy, orzechy (w zmiennych proporcjach: laskowe, włoskie, migdały, nerkowca, brazylijskie). Czekolada biała masa kakaowa minimum 25,9%.
Czekolada mleczna
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy, orzechy (w zmiennych proporcjach: laskowe, włoskie, migdały, nerkowca, brazylijskie). Czekolada mleczna masa kakaowa minimum 33,6%.
Czekolada deserowa
Składniki: miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy, orzechy (w zmiennych proporcjach: laskowe, włoskie, migdały, nerkowca, brazylijskie). Czekolada deserowa masa kakaowa minimum 54,5%. Może zawierać: mleko.
Dane techniczne
Wymiary | Długość: 15,5cm; Szerokość: 7,5cm |
Waga | 100g |