Czekoladowa łyżeczka (do gorącej czekolady) z piankami
Opis
Czekoladowa łyżeczka z piankami do stworzenia gorącej czekolady
Przepis na gorącą czekoladę: podgrzej 250ml mleka, przelej je do kubka, wymieszaj czekoladową łyżeczką do rozpuszczenia, posyp piankami i ciesz się pyszną chwilą dla siebie!
Do wyboru czekolada:
- biała
- mleczna
- deserowa
W naszej manufakturze używamy wysokiej jakości, belgijską czekoladę firmy Callebaut, którą na miejscu temperujemy, wlewamy do form i dekorujemy.
Informacje:.
- Łyżeczka zapakowana w folię i spięta etykietą u góry.
- Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
- Czekolady dekorujemy ręcznie i ich wygląd może nieco odbiegać od tego na zdjęciu.
- Waga: 40g.
Czekolada biała
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy, pianki (syrop glukozowy, cukier, woda, stabilizator: E420; dekstroza, żelatyna spożywcza, aromat, barwnik: E100, E120). Czekolada biała masa kakaowa minimum 25,9%. Może zawierać: orzechy.
Czekolada mleczna
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy, pianki (syrop glukozowy, cukier, woda, stabilizator: E420; dekstroza, żelatyna spożywcza, aromat, barwnik: E100, E120). Czekolada mleczna masa kakaowa minimum 33,6%. Może zawierać: orzechy.
Czekolada deserowa
Składniki: miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy, pianki (syrop glukozowy, cukier, woda, stabilizator: E420; dekstroza, żelatyna spożywcza, aromat, barwnik: E100, E120). Czekolada deserowa masa kakaowa minimum 54,5%. Może zawierać: mleko, orzechy.
Produkty z naszego sklepu nie są przeznaczone do dalszej odsprzedaży.
W przypadku zamówień hurtowych prosimy o kontakt na zamowienia@karmelowakraina.pl.
Dane techniczne
Wymiary | Długość: 15cm |
Waga | 40g |